PROJEKTER HOS SKIBSTED

VORES PROJEKTER

Vi har altid gang i spændende projekter, og vores primære vision er at opkøbe, istandsætte og udleje eksisterende bygninger, men også etablering af nyopførte bygninger.

Se herunder og følg med i vores seneste projekt i Nykøbing Falster:

PROJEKT ERHVERVSCENTER RYSLINGE

Vi har renoveret Erhvervscenter Ryslinge beliggende nær Ringe på Fyn. Erhvervscenter Ryslinge tilbyder lejemål i størrelser fra
50 m² til 5.800 m² til kontorer, produktionsvirksomheder og boliger. Det er med stolthed, at vi efteråret 2022 vandt renoverprisen i kategorien boliger for vores innovative ideer omkring udnyttelse af industribygninger. 

Erhvervslejemål og boliger kommer løbende til udlejning. Har du interesse i Erhvervscenter Ryslinge bedes du kontakte Skibsted Ejendomme.

PROJEKT SUKKERVÆNGET

Projektet tager udgangspunkt i at binde den eksisterende lave by sammen med den markante tidligere sukkerfabrik, og derved skabe et nyt sammenhængende bykvarter i byen. Kvarteret skal give plads til naturen, men samtidig også bevare og gentænke de særlige historiske træk der er på grunden til en moderne bebyggelse.

Vores forslag består af et blandet byggeri af både parcel,- række- og etagehuse,der tilsammen skaber et dynamisk bykvarter, med boligtilbud for alle. Boligerne er alle disponeret omkring indre gårdrum. Størrelsen og placeringen af gårdene vil give gunstige kår for udviklingen af det gode naboskab i området. Har du interesse i Sukkervænget, Sakskøbing bedes du kontakte Skibsted Ejendomme.