SKIBSTED

Vores mål er at skabe et attraktivt miljø for lettere former for erhverv og boliger, i fleksible og velordnede rammer, med mulighed for løbende tilpasning til kundens behov. Mange års erfaring ligger bag vores arbejde med at etablere og drive denne form for virksomhed.

Vi ønsker at tilbyde gode, velindrettede lokaler, som kan matche de krav, der stilles til bygningsindretning i dag, kombineret med en beliggenhed i helt unikke historiske rammer, med velholdte udenoms arealer og effektiv logistik og parkeringsforhold.

HØR MERE PÅ +45 40 19 40 73 eller skriv til kontakt@skibstedejendomme.dk

Historie bag Skibsted Ejendomme

Skibsted ejendomme er familiedrevet. Startet af Pia og Martin Bugge Skibsted i 2001, i forbindelse med købet af Saxkjøbing Sukkerfabrik og flytningen fra Jylland til Lolland. I 2005 kom Højbygaard Papirfabrik i Holeby til, og i 2010, købte Martin Bugge Skibsted og parrets ældste søn, Flemming Bugge Skibsted, Erhvervscenter Ryslinge I/S på Fyn, med Flemming som den daglige leder. I årene efter, er der investeret i flere mindre og større ejendomme, på Lolland Falster.

Mål og visioner for Skibsted ejendomme, er udvikling, investering og totalservicering af de historiske ejendommene. Dette med respekt for den arkitektoniske historie ejendommene bærer med sig, så det bliver et attraktivt domicil for større og mindre virksomheder. Dette gælder også for boligerne, som gennemgår samme udvikling.

SKIBSTED EJENDOMME, HAR HVER ISÆR EN UNIK KULTUR OG TRADITION AT FORTÆLLE

Saxkjøbing Sukkerfabrik

De danske Sukkerfabrikker besluttede i april 1909, at anlægge en Sukkerfabrik i Sakskøbing. Fabrikken blev bygget på bare 10 måneder og den første sukkerroe kampagne startede den. 10. oktober 1910. Efter afslutningen af kampagnen i 1991, blev de danske sukkerfabrikker nødt til – af konkurrencemæssige årsager, indstille sukkerproduktionen på Saxkjøbing Sukkerfabrik. I 2001, solgte Danisco Saxkjøbing Sukkerfabrik, til Martin Bugge Skibsted.

Erhvervscenter Ryslinge I/S

Fabers fabrikker, blev grundlagt i 1900 og producerede frem til 2015, solafskærmninger og persienner. Den. 1. januar 2000, overtager Velux-gruppen alle aktier i Faber fra Den Faberske Fond og den 1. september, samme år fejrer virksomheden sit 100 års jubilæum. I 2010 overtager Hunter Douglas alle aktier i Faber. I 2010 solgte VKR gruppen til Martin og Flemming Bugge Skibsted.