ANDRE SERVICES

Udover vores ejendomsaktiviteter, kan vi også tilbyde service indenfor hotel, kursus og konference, i perfekte rammer på det historiske Højbygaard Papirfabrik i Holeby.

Se mere under www.factorylodge.com

Factory Lodge

MODERNE HOTEL OG KONFERENCE LOKALER I HISTORISKE RAMMER

Factory Lodge er et fantastisk hotel og kursus/konference center. Omgivet af et stort areal med en smuk og velplejet natur, byder den gennemrestaurerede gamle papirfabrik på faciliteter op til 150 deltagere. Her er flere lyse veludstyrede konferencelokaler, der alle har Internet, projector og lærred, lydanlæg m/mikrofoner. Lokaler kan lejes med og uden forplejning.

Priserne fra 695,- inkl. morgenbuffet.

 

Booking og kontakt

+45 40 19 07 85
info@factorylodge.com

Visual Climate Center

OPLEV UNIVERSET PÅ SKANDINAVIENS ENESTE GLOBE

På Visual Climate Center finder du Danmarks eneste, og den ene af kun 7 glober i hele Europa. Science On a Sphere er en dynamisk animeret globe, der med avanceret teknik kan visualisere billeder af atmosfæren, oceanerne, kontinenter, måne og solsystem.

Oplev en præsentation af Globen, hvor du virkelig får en forståelse for hvordan klimaforandringerne påvirker vores verden, hvor kommer de fra og hvilke konsekvenser det har, både globalt og lokalt. Udover konference faciliteterne, huser bygningerne hotellet Factory Lodge, hvor dine kursusdeltagere har mulighed for at overnatte.

 

Booking og kontakt

+45 40 19 07 85
info@factorylodge.com

Fotoshoots

Unikke lokationer i rå miljøer

De rå lokaler på vores lokationer, har været brugt i flere sammenhænge af reklamebureauer til spændende fotoshoots.

Booking og kontakt

+45 40 19 40 73
kontakt@skibstedejendomme.dk